bamsestøver

Bamsestøvler – din bedste ven i den hårde vinter #winteriscoming

Bamsestøvler er støvler som er designet til at du som forbruger kan holde varmet alle steder. Det er ikke støvler, som er for alle, de er faktisk lavet til den kvindelige befolkning. Det er ikke noget der betyder at kvinder er bedre end mænd, man bare fordi det er den målgruppe der rammes. Det er muligvis lettere at få overtalt kvinder til at købe varmt tøj. Det er tit mænd bare kører krigermentaliteten.

Bamsestøvler giver selv den mest kiksede swagger

Det er ikke løgn. Det er en fundamental virkelighed at der skal noget til før man får en seriøs swagger. Det er ligemeget om man er mand eller kvinde – der skal arbejdes for at få streetcred. Det er derfor bamsestøvlen er lavet. Den giver med det samme et højere niveau indenfor sejhedsmålingerne og det er noget alle kan være glade for. Det er naturligvis ikke noget alle er glade for, hvis man ikke ønsker noget godt for personen med bamsestøvlerne. Det er en ting man kan være en smule træt af så. Jeg ville ikke være glad på personen med støvlernes vegne, hvis jeg ikke kunne lide hende. Det er jo klart at man ikke ligefrem ønsker det bedste i verdenen for personer man ikke bryder sig om. Hvis det var min kiksede ven som fik et par af de her swaggerstøvler ville jeg jo være super glad på hendes vegne.

Bamsestøvler laver rigtige spillere

Som mange måske ved skriver jeg tit om rigtige spillere og hvad man skal gøre for at blive en. Det er der nu et decideret godt svar på. Køb et par bamsestøvler og tag dem på i byen. Det er stensikkert at du får nogle gode blikke videreført til dig. Jeg ville være begejstret hvis jeg kunne få nogle støvler. Det er dog ikke så let, når jeg er en mand og de ikke findes til det mandlige segment endnu. Jeg bliver dog super glad den dag de bliver lavet til min slags.

Hvis du ikke har nogle fede damesko endnu og du er en dame burde du måske reevaluere dit liv, som moderne kvinde. Det er i hvert fald noget jeg ville gøre i dine sko. Jeg har dog et lille hint til dig, omkring hvad du bør gøre. Gå herind og læs lidt om hvad man kan gøre ved sit look – læs det her.

Det var det for i dag. Vi ses i næste uge.