bi tøj

Bi tøj er noget af det vigtigste hvis du har bistader i dit nærområde

Hvis du har en bunke bistader og faktisk er typen der bruger tid på at få honning fra dem skal du nok bruge noget kluns. Det er ikke ufarligt at have bier kan jeg skrive under på. Det er også derfor man har opfundet bi tøj. Hvis ikke der fantes bitøj, ville der være en hel del folk, som havde mange bistik hele tiden. Det er ikke ligefrem noget der lyder attraktivt at have som erhverv.

Jeg ville gerne have noget bi tøj

Hvis jeg ikke havde et andet job, ville jeg måske prøve lykken som biavler og honning producent. Det er dog ikke noget jeg har planer om lige nu, men måske senere i livet det ved jeg ikke endnu. Det er dog en mulighed jeg stadig har åben pt. Der er dog en ting jeg ville have med mig hvis jeg nogensinde skulle begynde det erhverv. Det er bi tøj, det er nok det mest essentielle, for at kunne producere honning uden at blive nakket. Det er ikke sjovt at blive stukket af en bi. Jeg har prøvet det mange gange efterhånden og jeg har haft det dårligt med det hver gang. Jeg tror dog også at jeg er allergisk overfor bier på en eller anden måde. Når jeg har trådt på en bi har jeg i hvert fald ikke kunne bruge min fod i flere dage efter. Det er fordi den har svulmet op til kæmpe størrelse og gjort vanvittigt ondt.

Hvis der er bi tøj er det i orden

Jeg har dog ikke noget problem med at håndtere bier, hvis jeg har klunset på til det. Det er jo ikke fordi det ligefrem er et cool outfit, man har på når man har bi tøj på. Det er bare heller ikke helt forfærdeligt synes jeg. Der er noget cool over at være i fuld bi tøj mundering. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg har altid synes at det måske så lidt sejt ud. Det er dog ikke alle der har de samme ideer omkring det som mig. Det er også helt fair, synes jeg. Alle har jo forskellige meninger omkring mode og tøj. Min er bare anerledes end mange andre, hvilket også bare er i orden hvis jeg skal være ærlig. Det kan da også være meget sjovt at skille sig lidt ud fra mængden. Det er der mange der godt kan lide ved jeg.