Droneoptagelser

Bloggervideo med droneoptagelser

Eftersom jeg medvirkede i et reality program for nogen år siden, har mit liv været præget af meget sucess efterfølgende. De sidste par år, har jeg egentlig levet af at være blogger. Jeg har min egen blog side, YouTube kanal og er meget aktiv på sociale medier som Facebook og Instagram. Mine blogs omhandler mode og livstilstil. Jeg valgte at optage en af mine bloggervideoer med droneoptagelser, da jeg gerne ville prøve at skille mig ud fra de andre bloggere. Det gæler jo om hele tiden at være et skridt foran de andre. Mine droneoptagelser blev selvfølgelig filmet af Jens dronefortos. Kunne du også tænke dig at vide mere om droneoptagelser?

Hvorfor valgte jeg droneoptagelser af Jens’ dronefoto?

Jeg havde hørt at gennem mine veninde at Jens’ dronefotos var rigtig gode både til at filme men også hjælpe med at redigere. Der gik ikke lang tid hvor jeg skulle overveje denne beslutning om at vælge dem til at filme min bloggervideo. Min bloggervideo gik ud på jeg skulle fremvise det nyeste tøj fra Dressforsucess. Jeg havde fået tilsendt omkring 16 stykker tøj gratis, eftersom jeg er ambassadør for dem. At være ambassadør for en virksomhed, vil sige at du modtager deres produkter gratis ved at du fremviser det på de sociale medier. Dette skal få andre til at købe produktet.  Ud fra min veninde skulle Jens’ dronefotos være virkelig gode til at filme i de rigtige vinkler og omgivelser. Dette var hovedsageligt grunden til at jeg valgte dem.

 

Sucess med droneoptagelser

Jeg ville som sagt gerne gøre noget ud af denne drone optagelse, fordi jeg gerne ville skille mig ud. Droneoptagelserne fra Jens’ dronefotos var virkelig fantastiske. Jeg blev filmet i flotte omgivelser, hvor dronen formåede at få filmet mit tøj i en vinkel, hvor det bare sad så godt på mig. Jeg havde forskellige location afhængigt af hvilket tøj jeg skulle have på. men lige meget hvilken location vi optog i, formåede dronen at fange en vinkel hvor tøjet bare sad som det skulle. Jeg husker tydeligt jeg fik rigtig stor sucess med min droneoptagelse. Jeg kan klart anbefale Jens’ dronefotos til andre. Både optagelserne og redigeringen var bestemt ikke noget jeg selv kunne have udført. Det var i virkelig høj kvalitet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vælger at lave en bloggervideo med droneoptagelser fra Jens’ dronefotos.