etiketter til honning

Etiketter til honning – hvis du vil kunne se hvad du har med at gøre

Hvis ikke du har etiketter til honning i dit skur, hvor du har redskaber er du på spanden. Det er en nødvendighed at have noget der viser hvad der er i honningkrukken. Det er noget at det vigtigste du kan gøre. Hvis ikke, ved dem der har din honning jo ikke hvad det er og kan smide det ud. Det ville være et kæmpe spild.

Etiketter til honning giver dig kvalitet

Hvis du vil differentiere dig i forhold til alle de andre små honningproducenter, skal du gøre som jeg siger. Det hele handler om at gøre sine honningglas lækre. Det skal se ud som noget specielt og ikke bare være helt normalt som de andre. På den måde kan du også skrue prisen lidt op i forhold til de andre. Jeg bullshitter ikke engang, hvis du kigger på produkter i supermarkedet, kan du tydeligt se de der. Det handler nemlig om at du ikke har noget anderledes i din emballage, men din indpakning er sejere. Det er på den måde man får mange salg. Hvis du vil have gang i salget, er det den eneste måde du kan gøre det på. Du kan selvfølgelig også bare skrue prisen helt ned, så du ikke tjener så meget på det, men at du for meget gang i salget. Det er en god måde at gøre det på også. Du skal bare sørge for at folk vil købe dit billige produkt. Allerførst skal du dog lige sikre dig at du har etiketter til honning. Det er faktisk det vigtigste kan jeg fortælle. Det hele handler om etiketterne.

Jeg har etiketter til min honning

Selvom jeg ikke har mange bier og kun producerer til mig selv og mine nærmeste, har jeg stadig etiketter. Det gør bare det hele meget mere professionelt. Der er ikke noget jeg hellere vil end at gå amok i mit værksted og putte etiketter på mine honningglas. Det gør at jeg føler at jeg har etableret en hel fabrik, som jeg helt selv styrer, hvilket er ret fedt. Hvad vil du gøre, hvis du ikke havde noget at gøre med din produktion, hvis du har sådan noget. Det ville ikke være særlig fedt kan jeg godt fortælle dig. Der er ikke nogen grund til at man skal sidde bag ved et skrivebord hele dagen. Jeg ville i hvert fald ikke kunne holde det ud, da jeg er mere energisk end det.


Skriv et svar