new feet damesko

New feet damesko – hvad skal det betyde? Du får det hele her

New feet damesko er ikke bare en damesko, men en damesko designet til nye fødder. Det er en underlig måde at markedsføre sig på, da der ikke er mange kvinder, der har nye fødder. Det er til gengæld ikke op til mig at give min mening og ligge det ud på internettet. JEG GØR DET BARE ALLIGEVEL.

New feet damesko er da et underligt koncept

Jeg er ikke en der ofte giver min mening offentligt, men jeg bliver nød til at lave en undtagelse i dag. Det er da ikke smart at kalde sine sko noget ingen kvinder kan bruge. Der er jo ikke nogen der rent faktisk har nye fødder når de er blevet kvinder. Det er jo kun babyer der har nye fødder. Hvad er din plan her? Det er jo meningen at du også skal kunne sælge dine sko til et større segment, ikke? Hvad får du ud af ikke at kunne sælge noget som helst til andre end dine nyfødte piger? Intet, fordi ingen vil bruge flere hundrede kroner på babysko, som de alligevel ikke kan bruge i mere end 1 måned, fordi de så er vokset. HVAD ER DIN PLAN med det her dumme sko, ingen vil kunne købe og bruge dem. Måske er det ikke meningen at der er nogen som skal have dem på, men bare have dem udstillet på sit værelse eller i sit hus.

New feet damesko ej det er jo bare pjat

Det er jo bare for sjov. Selvfølgelig kan man have deres sko på, det er jo bare et navn og det betyder jo ikke så meget for selve skoen. Det er jo bare fordi der ikke var andre navne frie at de valgte det her navn. Det er faktisk nogle meget kønne sko og ikke noget jeg ikke ville købe til min kæreste. Jeg synes at skoene fra New feet damesko er nogle meget flotte og sofistikerede udseende sko. Det er da heller ikke fordi jeg ville være helt foruden at se dem i supermarkederne. De har selvfølgelig ikke deres egne butikker da det ikke er en velkendt sko. Derfor bliver de lige nu solgt steder ingen rigtig gider at have sko. Jeg er ikke fan af at købe sko andre steder end lige præcis der hvor man burde købe dem. Nemlig i en skobutik og så skal mærket altså heller ikke være new feet damesko, men noget mere stilet.


Skriv et svar