nitrilhandsker

Nitrilhandsker til hvis du skal have hænderne i noget ulækkert

Det er altid ulækkert at skulle have hænderne i noget du ikke ved hvad er eller bare noget du synes ser meget lidt appetitligt ud. Derfor er der selvfølgelig nogen der har fundet en løsning. Den løsning hedder, nitrilhandsker. Det er den samme slags handsker som læger har på, når der opereres. Det er jo klart, at læger heller ikke gider at have dit ulækre blod på sine hænder. Det har ikke noget at gøre med at du ikke skal have deres bakterier ind i kroppen.

Hvad vil du slippe for at pille ved?

Jeg havde f.eks. engang en kanin. Den havde selvfølgelig et bur og det bur blev ret ulækkert, efter nogle dage havde Prince, som kaninen hed, nemlig svinet godt og grundigt i det. Det betød jo, at jeg så skulle muge ud i alt lortet. Det var en ulækker oplevelse, hver gang og jeg fik det ofte dårligt at det. Men det skulle gøres og jeg gjorde det. Derfor fik jeg til sidst nok og skaffede mig nogle nitrilhandsker. Det var en god idé. Jeg fik det i hvert fald bedre generelt. Det var lidt af en lifesaver, fordi det var godt nok ulækkert. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde gjort uden de nitrilhandsker. Det er lige før jeg tror jeg ville have skaffet mig af med Prince, hvis ikke. Jeg fik det nemlig virkelig ringe af at skulle pille ved den afføring.

Det er altså godt på alle måder

Nitrilhandsker har sandsynligvis også reddet mange liv. Det er jo ikke ligefrem sundt for kroppen, at få andre bakterier ind, når der opereres. Derfor er det ret heldigt at den der skærer, kan putte et par flotte nitrilhandsker på og inddæmme farerne for at blive inficeret af bakterier. Det er ret fedt at nogen har tænkt på det, på den måde.

Det er altså en god måde at redde liv på, må jeg indrømme. Jeg synes personligt at sådan nogle handsker burde være gratis, så fattige lande også kan få del i glæden, men jeg ved da godt at det ikke er noget der sker. Det er nok heller ikke særlig godt for miljøet, hvis de blev gratis, fordi de ville blive smidt alle steder. Det er jo ikke ligesom nogle ting der bare går i jorden efter et par dage. Derfor er det nok meget godt, at det koster money in the bank.