plantekasse

Plantekasse til enhver plante og enhver årstid – det er stensikkert

Jeg er sikker på at du har set en plantekasse der kun passer til sommer eller måske et drivhus. Det er tøsedrenge plantekasser det er hvad det er. Jeg har fundet nogle kasser der virkelig ved hvad det handler om at være en plantekasse. Det er ikke ligefrem kønne kasser med de kan klare arbejdet. Det er dog heller ikke alle plantekasser der kan det hele på en gang, derfor skal man have flere.

En plantekasse er ikke noget alle kan bruge

Jeg har bedsteforældre, som er kæmpe planteentusiaster og det er altså ikke noget jeg siger uden at mene det. Det er nemlig sådan er de har brugt hele livet næsten på at arbejde i deres have og skaffe planter til den. Det er også en rigtig flot og stor have og de er de eneste der arbejder i den. Det betyder altså også at der ikke sker meget andet end en smule om dagen, nu. Det er jo ikke fordi de er unge længere og det er selvfølgelig lidt trist, men nu må jeg også snart hjælpe dem. Det er også noget jeg godt kan lide at gøre. Jeg er nemlig ikke et dårligt barnebarn synes jeg selv. Jeg kan temmelig godt lide dem og de kan lide mig. Det er derfor jeg har købt plantekasser til dem.

En plantekasse er aldrig, nok men fire er

Som jeg har skrevet tidligere har jeg købt plantekasser til mine bedsteforældre. Jeg har ikke kun købt en plantekasse. Jeg har købt fire. Det betyder at der er en til hver sæson og derfor kan man cirkulerer med planterne. Det betyder at forårsplanterne kan komme i jorden efter et kvart år og derefter kan sommer, efterår og vinter. Det er genialt. Jeg har virkelig tænkt det igennem inden jeg købte de her plantekasser. Det er ikke noget jeg helt selv har fundet på men det er mest mig der har tænkt over det. Jeg er ret stor fan af min egen opfindsomhed og jeg synes det er ret så sjovt faktisk. Men det er også klogt og det er mine bedsteforældre helt enige i. Det er virkelig en god og smart måde at få det til at løbe rundt på. Man kan også lettere holde styr på sine planter, når det er i en mindre omfang, som dette og det er godt når de er lidt ældre.

Vi ses i næste uge.

 


Skriv et svar