USB enheder

USB enheder blev min redning

Torsdag morgen, eksamen dag. Jeg er på vej ud ad døren og det er her jeg altid tjekker om jeg har fået mine USB enheder med mig. Jeg ved vi skal have USB enheder med til eksamen nemlig. Heldigvis var de i min taske, så jeg skulle ikke til at ind og lede efter dem. Jeg havde heller ikke tiden til det, for jeg var allerede ret sent på den. Jeg var ret glad for jeg fik tjekket at jeg havde mine USB enheder med mig. Vil du også vide hvorfor, så synes jeg du skal læse med her.

USB enheder i nødstilfælde

Jeg var på vej til skolen og vi skulle møde 30 minutter før eksamen begyndte. Jeg tror jeg havde omkring 5 minutter til at nå op på skolen, men jeg nåede det heldigvis. Jeg fik sat mig på min eksamen plads og inden jeg fik set mig om gik eksamen i gang. Min computer havde egentlig drillet mig lidt det sidste stykke tid. Nogen gange kunne den godt bare finde på at gå ud af mine dokumenter og slette dem. Jeg krydsede fingre for det ikke ville ske til min eksamen. Men selvfølgelig skulle det ske. Jeg var halvvejs med min engelsk stil og så begyndte mit dokument at drille mig. Jeg havde heldigvis gemt alt jeg havde skrevet på mine USB enheder. Det var jeg rigtig glad for. Jeg skulle ellers starte helt forfra og jeg er sikker på jeg ikke ville blive tilfreds med det anden gang.

Et flot resultat

Jeg kan takke mig selv og mine USB enheder for at jeg fik klaret mig godt igennem eksamen. Jeg fik et rigtig godt resultat. jeg fik 12. Jeg kunne ikke have klaret mig uden mine USB enheder og det er også derfor jeg altid lige tjekker en ekstra gang inden jeg går ud af døren, om jeg har husket at få dem med. Mange af mine klassekammerater benytter sig ikke af USB enheder, fordi de siger de siger deres dokumenter aldrig svigter. Jeg vil som sagt bare gerne være på den sikre side, fordi man kan aldrig sige aldrig. Jeg har ihvertfald lært at jeg altid skal gemme det jeg laver for at jeg er sikker på jeg får afleveret mine eksaminer men også bare hverdags opgaver. Uden mine USB enheder er jeg sikker på at jeg kun vil have fået karakteren 4 eller 7, fordi jeg ikke ville have nået at blive færdig med min opgave.